Για πληροφορίες καλέστε μας στο +30 697 4039563  

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

 

Βαφεία – Συνεργεία – Βελτιώσεις κινητήρων - Αναπαλαιώσεις


Χρήση: Αφαίρεση σκουριάς – Αφαίρεση χρώματος από μεταλλική ή πλαστική επιφάνεια – προετοιμασία βαφής – αναπαλαίωση αυτοκινήτων – επισκευή σε μεταλλικά μέρη κινητήρων – καθαρισμός φούρνων βαφής 
 
 
Η μέθοδος προσφέρει πολλαπλά οφέλη στον κλάδο αποκατάστασης και επισκευής τρακαρισμένων αυτοκινήτων. Εργασίες απαιτητικές όπως η αφαίρεση της σκουριάς και η προετοιμασία των πλαστικών, ατσάλινων και αλουμινένιων μερών ενός οχήματος πλέον γίνεται σε συντριπτικά μειωμένο χρόνο, αυξάνοντας την παραγωγικότητα της κάθε επιχείρησης εξοικονομώντας κόστος εργασίας και αυξάνοντας το κέρδος για τις επιχειρήσεις.
 

Τα βαμμένα μέρη μπορούν είτε να καθαριστούν εμφανίζοντας την αρχική μεταλλική τους επιφάνεια, είτε να προετοιμαστούν με έναν ελαφρύ καθαρισμό, για να επικαλυφθούν ξανά χωρίς να χρειαστεί να αφαιρέσετε τις υδραυλικές μάνικες ή άλλα περιφερειακά μέρη. Αυτές οι εργασίες μέχρι πρότινος απαιτούσαν την αποσυναρμολόγηση και λεπτομερή προετοιμασία βαρέων μηχανών πριν τον καθαρισμό τους (αφαίρεση καλυμάτων,κτλ)
Ιδανική λύση για περιπτώσεις που έχουμε να κάνουμε με μεγάλες επιφάνειες που χρειάζονται αποκατάσταση όπως παλιών λεωφορείων, φορτηγών, μηχανήματα εκσκαφών και παρόμοιου μεγέθους οχημάτων.
Ιδανική εφαρμογή και για καθαρισμό μηχανικών στοιχείων για μηχανολογικές βελτιώσεις όπως κολάρων, εξατμίσεις, αναρτήσεων, τουρμπίνες κτλ