Για πληροφορίες καλέστε μας στο +30 697 4039563  

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ

 

Διυλιστήρια – Λατομία – Εξορύξεις – Εργοστάσια Παράγωγης – Μονάδες Παράγωγης Ενέργειας


Χρήση :  Έλεγχος υπεράκτιων διαβρώσεων - Καθαρισμοί δεξαμενών αποθήκευσης -  Αφαιρέσεις σκουριάς και αλάτων - Προετοιμασία επιφανειών για επικάλυψη - Αφαιρέσεις γραμμών σήμανσης -  Εξαλείψεις ρυπογόνων ουσιών και προσμίξεων -Αφαίρεση βιομηχανικών επιστρώσεων για επιθεωρήσεις- Καθαρισμός σε πυλώνες
 
Η μέθοδος υπερέχει των συμβατικών μεθόδων στην μείωση του κόστους για εργασίες προληπτικής συντήρησης αλλά και για εργασίες επισκευών. Προσφέρει μερική ή ολοκληρωτική αφαίρεση επιστρωμάτων ανάλογα με τις ανάγκες, έλεγχο διαβρώσεων σε σωληνώσεις, βαλβίδες, σε περίπλοκα μηχανικά και υδραυλικά συστήματα ενώ αφαιρει ανθεκτικά βιομηχανικά επιστρώματα και στρώματα διαβρώσεων χωρίς να φθείρει τις μάνικες, τις ενώσεις, και τις ευαίσθητες επιφάνειες.
Ιδανικό για καθαρισμό και έλεγχο ή επιθεώρηση στοιχείων χωρίς την αποσυναρμολόγησή τους ή την προστατευτική επικάλυψη (χάρτωμα).
Κατάλληλο ακίνδυνο στη χρήση καθαρισμού, προετοιμασίας αλλά και συντηρήσεις  δοχείων – tank εύφλεκτων υλικών σε διυλιστήρια, βυτία, τανκ, φυσικό αέριο λόγο της σύστασης του υλικού που δεν σπινθηρίζει.