Για πληροφορίες καλέστε μας στο +30 697 4039563  

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ

 

Κατασκευαστικές εταιρείες κτιρίων – Συντήρηση έργων/ δρόμων/ γέφυρες – δημόσια μέσα μεταφοράς – αερομεταφορέας


Χρήση : Αναπαλαιώσεις κτιρίων –Ανακαινίσεις σπιτιών-  Αναπαλαιώσεις αγαλμάτων – Αποκατάσταση πέτρινων επιφανειών – Συντηρήσεις κτιρίων και μνημείων – Συντήρηση λεωφορείων / τραίνων - αφαίρεση σοβά – αφαίρεση σκουριάς – αφαίρεση GRAFFITI – καθαρισμός δημοσίων πάρκων / πλατείες / παιδικές χαρές – εκκλησίες και ναούς
 
Οι κατασκευές συχνά σε αστικά κέντρα όπως δήμοι και κοινότητες που αντιμετωπίζουν πολλαπλής μορφής έργα θέτουν περιορισμούς χρόνου αλλά και εργασιών λόγω του χώρου που εκτελούνται.
Η μέθοδος μας λειτουργεί με νερό σε πολύ χαμηλή πίεση και είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τις αστικές περιοχές.
 Το περιβαλλοντολογικά εγκεκριμένο φυσικό προϊόν Eco-Clean®  χωρίς επικίνδυνα χημικά είναι, ασφαλές για το περιβάλλον.
 Στη χρήση του δεν δημιουργούνται σύννεφα σκόνης που καθιστά κάθε εργασία καθαρισμού και διαχείρισης των απορριμμάτων γρήγορη και εύκολη.
Ιδανικό για καθαρισμούς σε μάρμαρο, πέτρα, τούβλο, ξύλο, κεραμικά πλακίδια, πλαστικά, μέταλλα, σκυρόδεμα και λιθόστρωτα. Αφαιρει επίμονες επιστρώσεις από δομικές κατασκευές όπως γέφυρες, γραμμές οδικής σήμανσης από αεροδρόμια ή δρόμους από άσφαλτο και παρκινγκ. Ακόμα και για να καθαρίσετε επιμελώς λιθόστρωτα και πεζοδρόμια από τσίχλες.
Αφαιρει ζωγραφιές σπρέι ή γκράφιτι / και χρώματα περασμένα με πινέλο από τις περισσότερες επιφάνειες.
Λόγο της χαμηλής πίεσης η επιφάνεια δεν καταστρέφεται κατάλληλο για αναπαλαιώσεις κτιρίων, διατηρητέα μνημεία, αγαλμάτων, δίνοντας την πρωταρχική μορφή τους