Για πληροφορίες καλέστε μας στο +30 697 4039563  

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

 

Πλοιοκτήτες & Εμπειρογνώμονες (surveyor) - Εμπορικούς στόλους & Εταιρίες ενοικιάσεως σκαφών - Καραβομαραγκούς και ναυπηγεία Δημόσιες και ιδιωτικές μαρίνες - Ένοπλες Δυνάμεις


Χρήση : Αφαίρεση Μοράβιας, Πράιμερ, χρωμάτων, καθαρισμός σκουριάς, απολέπιση μετάλλων, αφαίρεση βερνικιών / λούστρο / λάδι
 
Το σύστημα αρχικά αναπτύχθηκε με στόχο την βελτίωση της σχέσης απόδοσης-κόστους για ναυτιλιακές εφαρμογές και εργασίες καθαρισμού σκαφών αποκαθιστώντας επιφάνειες όπου άλλες μέθοδοι αποτυγχάνουν.
 Μπορεί να καθαρίσει ύφαλα, γάστρες, καταστρώματα αλλά και περιφερειακά τμήματα σκαφών και πλοίων που είναι κατασκευασμένα από πολυεστέρα, ξύλο, μεταλλικά /steel με δυνατότητα επιλογής SAE 2, 2.5 ή και 3 όπως και αλουμίνιο, carbon -cevlar μόνον στο 1/5  του χρόνου από τις συμβατικές μεθόδους.
Αφαιρεί τα επιχρίσματα / Μοράβια  της βάσης της επιφάνειας γρήγορα και ολοκληρωτικά, αφήνοντας ωστόσο την επιφάνεια άθικτη όπως το μητρικό της στάδιο σαν καινούργιο, στεγανό και έτοιμο για νέα την νέα επικάλυψη.
Η μικρή κατανάλωση του αναλώσιμου υλικού συγκριτικά με άλλες μορφές καθαρισμού, οφείλεται στη χαμηλή δέσμη διασποράς που είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τον χρήστη. Λειτουργεί συντριπτικά υπέρ του περιβάλλοντος αλλά και του χώρου εργασίας ελαχιστοποιώντας την ανάγκη προφύλαξης του περιβάλλοντος χώρου.
Η παλιά βαφή και η Μοράβια απλά πέφτουν στο δάπεδο κάτω από το σκάφος, δίχως να δημιουργούν νέφος από μολυσματικά υλικά όπως συμβαίνει με άλλες συμβατικές μεθόδους.
 
Αξιοσημείωτη είναι η δυνατότητα έλεγχου του σκάφους για όσμωση σε περιπτώσεις συντήρησης αλλά και σε περιπτώσεις αγοροπωλησίας.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία εφαρμογών που περιλαμβάνουν από μια απλή εργασία διατήρησης έως και μεγάλα έργα χωρίς να απαιτηθεί αποσυναρμολόγηση.
Η ακτίνα χρήσης από το μητρικό μηχάνημα εκτίνεται με επεκτάσιμες μάνικες που φτάνουν έως και τα 75 μέτρα, καθιστώντας κάθε είδους εργασία σε οποιονδήποτε χώρο εφικτή